COFFEE PRİNCE 2007

İşte gong yoo hayranlığım bu dizi ile başladı:)

gong yoo yu her gördüğümde mutlulukdan aynen böyle oluyorum :)


Bu dizide ise erkeğe benzeyen kızımız ki hakikaten rolünün hakkını veriyor. bazı tesadüfler sonucu gong yocumuzla tanışır. Goncumuzu bunu erkek sanar. Babannesinin onu başgöz etmesinde kızları kaçırmak için kullanır. Daha sonra arkadaşlıkları ilerler. Kızımızında işe ihtiyacı vardır. Gongada babannesi bir kahve dükkanı açar ve karı 3 katına çıkatrması için 3 ay süre verir ancak bu sayede amerikada o çok istediği işe gönderecektir.Ve iki arkadaş kankardeş her neyse kahve dükkanında çalışmaya başlarlar

Tabii olaylar böyle devam etmeyecektir. Gongcumuz Co Eun Chan kızımızdan etkilenmeye başlar ama onu erkek sandığı için öyle bir duruma düşer ki zaten hastaneye bile gider durumundan dolayı offff o ikilem varya dizide sizi delyy edecek hem gonga üzülecek hem my chanı (benim chanım- neden böyle yazdığımı diziyi izleyince anlayacaksınız) anlayacaksınız.

ahhh bu diziyide izlemlisiniz :) sadece bu aşk yok içinde çünkü bi aşka bi ilişkinin etrafında dolanan dizileri hiç sevmem bu dizidede bir sürü olay var sıkıcı değil.

Spolierrrrr

''Erkek de olsan uzaylı da olsan seni seviyorum " gong yoo'nun aşkına hayran kalmamak mümkün değil..




Allahım olmayanlara (içinde benle birlikde) bu choı han kyul gibi bi eş nasip eyle !!!
Aminnnnnnn Aminnnnn !!!

Diziyi izleyince anlayacaksınız nasıl bir sevgi:)
sarılmaya baksanıza yahuuu




Hiç yorum yok:

blogspot counter