BİR GÜN FAN ANLATIMINDAKİ FAN OLACAĞIMI DÜŞÜNMEZDİM :)

\\\Bir gün fan anlatımındaki fan olacağım aklıma gelmezdi :D///
Havalimanı zayiatı olarak eve döndükden sonra ertesi gün sabah konser salonuna yakın bir ilçede oturan anneannenin evine gidildi. (Saat 15:30 )Ardından hazırlanılıp taksime doğru yola çıkıldı.
Kızlarla buluşulup yola koyuldu.
Sanırım daha saat 16:00 civarıydı. Bizi giriş arkadan dedikleri için nedense o anki şaşkınlığım ve google mapsin yanıltmasıyla kızları bayaaaaa bir dolandırarak ikm nin arkasına getirdim. Tek karımız saati ilerletmemizdi.17.00:)
O saatten itibaren kapıda beklmeye başladık. Hava çok soğuktu. HEr saat başı içeri beş dakika sonra alınacağımız söylendi. Öyle böyle derken saati 19.00 yaptık. (öyle böyle dediğim saatlerce soğukda ve ayakta beklemek neyseki boiceler çok sıcak kanlıda öle ısındık acuk smile ifade simgesi
Görevlendirmelerin yanlış yönlendirmesi sonucu ön kapıya gittik. Koşa koşa sonra geri geldik falan derken sonunda içeri girdik ama bu iş öyle içeri girmeklede bitmiyor saar 19.55 e kadar ikm içinde de bekledik malesef. en son el insaf edip içeri aldılar.
Sahneye uzak kalacaktık çünkü çoğu kişi girmişti.
Sonra bir baktım bir savaşçı elinde meşalesini yakmış biri çağrıyor (savaşçı:ümran smile ifade simgesi ) yer ayırmışlar bize önce giren arkadaşlarımız yanlıran hemen geçtik ve başladık beklemeye.
Bu arada yanımızda cnblue hongkong admini var ve elinde deli bir foto. makinesi.smile ifade simgesi
Öyle böyle derken sunucunun yanıltması sonucu japonyanın gızçelerine bizimkiler diye bir çığlık bastık. O sırada kirazı sarsarak -sanırım heyecandan öleceğim dediğimi hatırlıyorum.
Sonra kaçıncı sıra şuan hatırlayamıyorum sunucunun bizimkileri anons etmesiyle öyle bir çığlık koptu ki. protokoldeki güney kore ekibi bizlere baktı :)))
Sahneye çıkmalarıla biz ayağa fırladık ben foto makinemle video çekerken kardeşimde telefonumla fotoğraf çekiyor bir yandanda elimizde ışıkları sallıyoruz. Şarkının yarısında pil bitti ve f. makinem kapandı. Kaydetmiştir nasıl olsa diye oan umursamadan devam ettim(ki kayıt etmemiş şuan çok üzgünüm yaaa)....
Bizimkilere bakıyorum ama nedense beynim orda oldğumu bir türlü algılayamadığı için hiç birşey kaydetmiyor. Belkide heyecandan ne hormonu salgılanıyorsa rüyada gibiyim. İzliyorum ama sanki göremiyorum:) Hala şuan net hatırlayamıyorum. Uzun süredir titrememe bile neden olacak kadar heyecanlanmamıştım. Vücutta şaştı tabi ne olii diye grin ifade simgesi
Hayal meyal hatırladıklarım Yonghun çok neşeli ve harerketli olması idi. bizse o sırada zıplayarak ve çığlık atarak şarkıya eşlik ediyorduk. Mesela sanırım yongh oh my turkiee gibi bişiler demiş ama o bile yok bende grin ifade simgesi
Performans sırasında Güneykore ekibinin bizim fotoğrafımızı çektiğini hatırlıyorum. Ve protokoldeki bir kızın performans bitişinde ayağa kalkıp kalp işareti yapması ve bağırması sonucu jongh ve yonghun oraya baktığını :))))
ve onlar giderken kardeşime sürekli ben hiç bişi hatırlayamıyorum dediğimi şu an performansı tekrar izleyip neler izlediğimi kendime hatırlatmam gerek smile ifade simgesi Aaaa yonghun öpücük attığını hatırladım şuan :))
Performans bitişinde foto çekmeye giden hongkong admini yanıma dönüpde fotolara baktığında Allahım bu fotoğrafdakileri ben biraz önce canlı izlemiştim diye içimden geçiriyordum ki.
Kardeşimin- abla sıra Türkiyede demesiyle kendime geldim.
Murat dalkılıçı da destekledikden sonra festival bitti ve katılımcıları tekrar sahneye davet ettiler. Çok sevindim çünkü bu sefer beynime kazımak için daha net bakabilirdim. İkm inliyordu. Cnblue geldi. bizlere baktı. Sanırım El salladı. Hepsine tek tek baktım ama nedense yaptıkları şeyleri hala net olarak hatırlayamıyorum.
Aklımdaki tek şey onların burda karşımızda olduğu idi ama nedense hafızam hala inanma aşamasına geçemedi.
Akşam eve dönüş yolunda ssürekli teşekür ediyordum.
'' Çok teşekürederim çok teşekürederim...
Allahım daha iyi bir insan olmak için daha çok çalışıcam.
Çok teşekürederim..
Böyle bir ödül verdiğin için çok teşekürederim.
Derslerimede çok çalışıcam. wink ifade simgesi
Çok teşekürederim....''
Eve varana kadar ne kadar çok teşekür ettim bilmiyorum. Şahsen benim hayal edemediğim birşeydi bu. Halada edemiyorum.
''Ekip kızçelere sizlere çok teşekürederim. Grubu bilmeme ve dinlememe rağmen aranıza geç katıldım. Ardından çok başka nedenlerle ekibe katıldım. Resmen kader smile ifade simgesi Pek katkım olmasada hatta pek aktif olamasamda Cnblue yu Canlı görmemdeki yegane aracılardan biride sizsiniz. Sizlerede çoooomçok teşekürederim. İyi ki varsınız..''
Şu bir gerçek ki eğer birşey insanın kaderinde kısmetinde varsa hiç istemesede olur, çok istesede olur. Gece oturdum hesapladım ki iki gündür aç susuz hatta çok affedersiniz tuvalete bile gidemen toplamda 10 saat ayakta beklemişiz.Çok alakasız insanlarla muhattap olmuşuz. fotoğraf makinleri çantalar hediyeler çiçekler derken bayada birşeyler taşımışız..Kısacası İşin cefasını çektik elimizden geleni yaptık. Gerisini Allah'a havale ettik. Sonucunda da böyle güzelikler yaşadık. Şükürler olsun....
-----------------
Melez boice ilkbahar miso:)
Uzun oldu ama 3 günün özeti ancak bu kadar olurdu.Kusurabakmayın.Hatamız varsada affola..






Daha fazla fotoğraf için cnblue turkey facebook sayfamıza bakınız.



5 yorum:

deeptone dedi ki...

nasılsın yaaaa

Unknown dedi ki...

arada birşeyler karalayıp yıllarca bloga uğramıyorum sonra canım birşeyler yazmak birşeyler paylaşmak istiyor ve aklıma blogum geliyor.
tek birşeye odaklanamamamın cezası bu blog bile çekiyor :)


deeptone dedi ki...

:) turizm işindesin de mi dahaaa haleen :)

Unknown dedi ki...

Hayır canım :)
kıyafet ve modelistlikle uğraşıyorum şu sıralar :)

deeptone dedi ki...

:)

blogspot counter