EN SON NE OKUDUM=> TESS GERİTSEN MASUMİYETIN İÇİN SAVAŞ



Kitap Arkası

Tess Gerritsen

MARTI YAYINLARI

Masum olduğu kanıtlanana kadar o bir suçluydu...

Miranda Wood evine geldiğinde, ayrılmak istediği yasak aşkını yatağında ölü bulur. O şimdi insanların gözünde hem tanık hem de şüpheli durumundadır. Kimliği belirsiz bir adam tarafından kefaleti ödendiğinde ise dikkatleri daha da üzerine çeker.

Miranda suçsuzluğunu ispatlamak için çabaladıkça, kendisini karanlık bir bataklığın içinde bulur. Şantaj ve sıra dışı skandallar ortaya çıktıkça gerçeğe daha da yaklaştığını hisseden Miranda, katil tarafından takip edildiğini fark eder. O, katil için büyük bir tehlikedir ve bu tehlikenin ortadan kaldırılması gerekiyordur… Masumiyetini kanıtlamak için verdiği mücadelede sevgilisinin hayatına dair öğrendiği sırlar Miranda’nın kurtuluşu olabilecek midir?

“Tess Gerritsen, kütüphanemden asla eksik etmediğim yazarlardan biri. Her kitabıyla beni kendisine hayran bırakıyor.”
Stephen King

Tess Gerritsen yine harikalar yaratmış. Masumiyet uğruna verilen mücadele ancak bu kadar güzel anlatılabilir.”
Publishers Weekly

“Sırlarla dolu ölüm, gözü dönmüş bir katil ve masum bir kadın... Bu üç temayı bir araya getiren yetenekli yazar, okurlara muhteşem bir roman sunuyor.”
Booklist

“Tess Gerritsen, Masumiyetin İçin Savaş adlı kitabında heyecan dolu bir macera ve merak uyandıran bir aşkla karşımıza çıkıyor.”
Romantic Times Book Reviews 

Kitap güzeldi ama bana basit geldi zaten eskide bir kitapmış mükemmel kocadan sonra basit geldi yada yavaşda olabilir. Sonlara doğru biraz heyecanlandı.Hatta katilin kim olduğunu sonuna kadar çözemedim gelenlerim geliyordu valla zaten şu sıralar deli gibide güney kore dizisi filmi vs izleyip duruyorum.
Ayyyshhhhhhhhh diye bağırasım geldi :)



 tessi çok övüyorlardı ki ben risole ve ısellası seven biriyim :) Daha yeni bi kitabına bakmam daha iyi olacak sanırım:)




 Kitap
 

2 yorum:

Unknown dedi ki...

tess i çok severim ama dediğinde biraz haklısın bu kitabı biraz basit kurguluydu.. ama sana tavsiyem diğer kitaplarına bak. "çırak" "ikiz bedenler" "siliniş" bunlar favorilerim.. :)

Unknown dedi ki...

Mutlaka bakacağım teşekürler:)

blogspot counter