Alerjik Denemeler :)

Photobucket 
ahhh taeee ahh öldüreceksin birgün beniii:D 2pm fanı oldum sizin bu manyaklıklarınız yüzünden neyse postuma bu böyle delyy bi 2pm gifi ile başlamak şarttı arkadaşlar:D


Aaahhh ahhh bence cilt ürünleri çıkaran firmalar alerji testlerini bizzat üstümde denemeliler bence
hatta ürün üstüne alerjik blogger ilkbahar üstünde denenmiştir zararsızdır diye yazabilirler, bana alerji sivilce vs yapmıosa o ürün kimselere bişi  yapmazzz :))))
ilk alerjimi şu herkeslerin bayıldığı h2o makyaj temizleyici ile yaşadım. her makyaj temizlediğimde mini mini sivilcelerim çıktı :)))

sonra yine herkeslerin bayıldığı balm shelterın  bb kremi yüzümü mahvetti kocaman kocaman sivilcelerim çıktı ühühühü zaten pek fazla makyaj yapmayan ben neden hiç kimseye dokunmayan bana dokunuyor diye sinir oldum :((
Tedavi bile oldum. :(

En son kore ürünlerinin testerlarını denedim ona göre büyük boy alırım diye şu ana kadar hiç birşey alerji vs yapmadı derken...

Felek bana yine yaptı kelek hemde öyle trajikomik ki akne karşıtı tonymoly yüzümde akne yaptı iyi miii   :))))
Bir kaç kez denedim hemde Allahtan ki tester dı.
Kore firmalarının en güzel yanı bol bol testerları aldığım sitelerde ya tester satışı var yada hediye bir sürü tester gönderiyorlar ki benim gibi biri için bulunmaz bir nimet. 
Alerji yapan birşeyi tam boy almak hem paraya yazıık, hemde evde boş boş durup tarihi geçecek yazık kii yahuu..

birde önyargı işte bi firmanın bir ürünü yapınca hepsi dokunacak gibi geliyor. Balm de bi kaç ürün dokundu çünkü. Bende balm kullanmakdan vazgeçtim. Gerçi bana dokunacağı sizede zarar vereceği manasına gelmez bir çok ürünü herkes bayılarak kullanıyor.
Acayiplik benim bünyede...Zaten pekde makyaj yapan bi tip olmadığım için çok sorun yaşamıyorum :)
Öylesine bir maruzat benimkisi :)

peki hiç mi? hoşuma gitmedi birşey.

 işte bu ürün arkadaş langie uyku paketi :)

 
 
Gece yatmadan sür sabah babyyy babyyy babyyy uuuuuuuu :)
bazen üşenipte nemlendirici sürmediğim zamanlar yada iyicene noluo yine bu yüz böyle kızarıp duruyor dediğim zamanlar bunu sürer yatarım sabah ohhh miss...
Mini bir testeri var ki uzun süredir dolu çünkü hergün kullanımlık değil haftada bir diyorlar ama ben bazen duruma göre haftada iki yapabiliyorum. Büyük boy almalık:)
10/10 benim için hatta 2pm den 10/10 şarkısını armağan ediyorum bu ürüne:)

yine korefanı bir çok blogun etude house hastası olduğunu bilirim ve moistfull serisi çok meşhur bende hallyu dalgasına kapılıp testerlarını aldım ki onlar baya büyük eessence ve kremini aldım.


Maşallahı var arkadaş alerji yapmadığı gibi oda bir çok kızarıklığı  dindirir. Nem bombasına tutar collagen doludur.
yanisi sevdim arkidiş ben bu kremiii:)

Aslında bu seti böyle kullanmak gerek ama testersız denemeye cesaret edemedim. Birde değişik bir göz kremi deniyorum bakalım faydası olur ise paylaşırım:)
olmassa değişik testerlar beni bekler :)

yaşlanıyoruz azizimmm yaşlanıyoruzzzz:)))







2 yorum:

meishenme dedi ki...

hehe güzel bir yazı olmuş :) Moistfull serisi Dünya çapında o kadar çok sattı ki geçe Jumbo boyunu çıkarmışlar :) Ben de kokusunu seviyorum bide 4free yani cilde yan etkisi olabilecek paraben alkol gibi ürünleri içermiyor ama ben the faceshop'un ve Tony moly'nin nemlendiricilerini de testerlardan denediğim kadarıyla güzel buldum :)
Tony Moly'nin ürünü ne içeriyordu dokundu acaba çok merak ettim :)

meishenmeweishenme.blogspot.com

Unknown dedi ki...

sahsen bende merak ediyorum şimdide etudenişn o tarz bi ürününü söyledim oda yaparsa benim bu temizleyicilerle aramda bir problem var diyeceğim

blogspot counter